Kartupelis nav nemaz tik baiss dārzenis, kā šķiet. Galvenais, pareizi to pagatavot.
Kartupelis satur dažādas noderīgas uzturvielas. Kartupeļi satur daudz C vitamīna, bet tā daudzums samazinās uzglabāšanas laikā, kā arī satur kāliju, fosofru un dzelzi, cinku un jodu.
Spied tālāk, lai uzzinātu, kā pagatavot pavisam vienkārši frī kartupeļus cepeškrāsnī.
Tevi noteikti interesēs
- Vien 50 gados uzzināju, ka kartupeļus esmu cepusi nepareizi – kaimiņš / šefpavārs iemācīja knifiņus un tagad tie garšo daudz labākby Rinalds Bergmanis
- Sāksies jūlijā un turpināsies augustā – sinoptiķi brīdinājuši iedzīvotājus par ekstrēmiem laikapstākļiemby Sandra Vīgante
- Personības tests: tas kā tu satver dūri var daudz atklāt par teviby Jeļena Kuzmenko