Kartupelis nav nemaz tik baiss dārzenis, kā šķiet. Galvenais, pareizi to pagatavot.
Kartupelis satur dažādas noderīgas uzturvielas. Kartupeļi satur daudz C vitamīna, bet tā daudzums samazinās uzglabāšanas laikā, kā arī satur kāliju, fosofru un dzelzi, cinku un jodu.
Spied tālāk, lai uzzinātu, kā pagatavot pavisam vienkārši frī kartupeļus cepeškrāsnī.
Tevi noteikti interesēs
- “Tas būs sliktāk nekā sals” – sinoptiķi brīdina, ka šoziem mūs sagaida vēl nebijušas anomālijasby Sandra Vīgante
- Ieslēdziet pagrieziena rādītājus pareizi: nianses, par kurām braukšanas instruktori jums nestāstaby Sandra Vīgante
- Ļoti bīstami radījumi! Ejot uz mežu sēņot, jārēķinās, ka tu neesat viens (+ VIDEO)by Laura Andersone